Recent Posts
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Follow Us:
Back to top

DCX staat voor ons hoofddoel in elk project: “Design to Create what doesn’t age, a lasting Xperience”

DCX staat voor ons hoofddoel in elk project: “Design to Create what doesn’t age, a lasting Xperience”

DCX Architecture staat voor unieke architectuur waarin licht en ruimte centraal staan, zonder warmte, budget of identiteit te verliezen.

Onze focus ligt op gezinswoningen, collectieve woningbouw, kantoorbouw en totaalrenovaties maar we houden uiteraard ook van een uitdaging.

Samen met ons vast team en zorgvuldig opgebouwd netwerk van bouwpartners combineren we creativiteit met ervaring en projectmanagement.

MISSIE X: De X in onze naam staat voor het vraagstuk in elk project en de ultieme oplossing die we zoeken. Zo willen we voor u de maximale toegevoegde waarde creëren. Dat is onze uitdaging, onze MISSIE.

MISSIE X: De X in onze naam staat voor het vraagstuk in elk project en de ultieme oplossing die we zoeken. Zo willen we voor u de maximale toegevoegde waarde creëren. Dat is onze uitdaging, onze MISSIE.

Yannick De Caluwe
Ir.Architect / Zaakvoerder

Studeert in 2010 af aan de KU Leuven als Ir.Architect met specialisatie in stedenbouwkundig ontwerp. Na meerdere jaren ervaring bij enkele gerenommeerde Antwerpse bureaus start hij in 2014 DCX Architecture op. Hij staat in voor het creatieve luik en de detailopvolging van de projecten.

Lindsay Van Camp
Partner / Algemene leiding

Na meer dan 10 jaar ervaring in het Antwerpse bedrijfsleven stapt zij in 2018 mee als partner in het verhaal van DCX. Ze heeft de algemene leiding over het kantoor en is verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van de projecten.

Meer over DCX

Kom je graag nog meer te weten over ons? Neem dan zeker hieronder eens een kijkje. Als je hier niet meteen vindt wat je zoekt, aarzel dan niet om ons te contacteren.

We beginnen altijd met een uitgebreid gesprek (en koffie), we willen u echt leren kennen voor we starten. Pas als al uw noden en wensen duidelijk zijn, gaan we aan de slag.

Ons stappenplan

  1. Eerst analyseren en onderzoeken we alle beschikbare informatie, want vanuit een heldere situatie ontstaan heldere oplossingen en “visie”. Zo creëren we een compleet concept dat u 100% overtuigt.
  1. Dan werken we elk detail uit met de nodige partners & instellingen. Eens klaar, realiseren we het project van A tot Z terwijl we budget en timing constant bewaken.
  1. Na de realisatie van uw bouwdroom blijven we deze opvolgen zodat de kwaliteit blijft en zijn we natuurlijk ook beschikbaar voor verdere samenwerkingen in de toekomst.

Onze filosofie is simpel: We willen de wereld beter, eenvoudiger en een beetje mooier maken om in wakker te worden.

Onze mission statement

Create a project with identity.
Expressing the individual, representing the whole.
Worthy of it’s price, surpassing it’s value.
Answering to the demands of today, prepared for those of tomorrow.

Give it a clear position, without denying nor burdening it’s environment.
Create a dialogue, in harmonious contrasts or harmony pur sang.
A vision, striking a person at first sight.
Enforcing through the people who reside in it.

Vitruvius-driehoek

Onze interne werking is gebaseerd op een “Vitruvius-driehoek”. Dit laat ons toe om snel en efficiënt te werken, zonder creativiteit of persoonlijk contact te verliezen. Een krachtige maar duurzame fusie, in balans als ying & yang, eurythmia!